Velkommen til E/F Landlystgården


Først og fremmest vil vi byde dig velkommen til Landlystgården! Stort tillykke med lejligheden, som vi håber at du vil nyde mange år frem.


Som bestyrelse er vi din repræsentant, hvis du ser eller oplever noget i ejendommen, som der skal udbedres, eller har forslag til forbedringer og tiltal.


Vedrørende navneskilt til din postkasse, skal du skrive til bestyrelsen@landlystgaarden.dk med hvilken dato du overtager lejligheden samt hvilket navn/navne der skal stå.

_____


Som du måske har fået fremvist af ejendomsmægleren består ejerforeningen af to ejendomme:


-Landlystvej som har cykelparkering og tørrerum i kælderen
-Prisholmvej som har vaskeriet, cykelparkering og tørrerum i kælderen. Her står der også et storskraldrum for enden af haven.
-Dertil kommer vores udearealer hvor du er velkommen til at benytte haverne ved begge bygninger samt de udendørs tørrestativer.

_____


Fra den tidligere ejer bør du overtage 3 nøglebrikker til opgangen - en blå, grøn og grå.
Hvis du ikke modtager dem alle bedes du give besked om hvilke du har fået, så kan vi lukke de andre. Det er vigtigt da vi ikke ønsker at uvedkommende har adgang til ejendommen. Finder du brikken kan den altid åbnes igen. Erstatningsbrikker kan også bestilles for pt. kr. 150 pr. styk. Betaling skal ske til ejerforeningens bankkonto

reg.nr. 4440 kontonr. 3160159928.

_____


I bestyrelsen arbejder vi i øjeblikket aktive på særligt disse projekter:


-Modernisering af containerpladserne. De har mange år på bagen og ser trætte ud. Desuden står der nogle containere på én af pladserne, og andre containere på en anden af pladserne. Så man kan risikere at skulle gå lidt rundt for at finde den container man behøver. Samtidigt er der nye regler på vej vedr. indretning af samme. Vi er derfor i gang med at udarbejde mere indbydende containerpladser.


-I forbindelse med modernisering af containerpladserne vil vi også forskønne haverne. Dette er et forholdsvis lille projekt når vi alligevel er i gang med containerpladserne. Præcist hvordan det kommer til at se ud ved vi ikke endnu, det bliver en del af udbudsmaterialet. Men vores ønske er at holde haverne indbydende men stadig simple.


-Udskiftning af gadedørene, er blevet GENNEMFØRT i januar 2024. Gadedørene var efterhånden en hel del år gamle, ikke alle lukker som de skulle, og andre meget medtagne. De nyinstallerede døre er tidssvarende og giver en bedre komfort og sikkerhed.

_____


Ejerforeningen har enkelte ekstra kælderrum, som foreningens medlemmere kan leje for ekstra

opmagasineringsplads. Ved interesse kan du skrive en mail til bestyrelsen, som kan oplyse om eventuelt ledighed, eller skrive dig på ventelisten.

_____


Under fanen "Håndværkere" kan du se en liste over, hvem du kan kontakte i de forskellige situationer. Samme seddel hænger også i opgangene.


Det er særligt vigtigt at understrege, at ejendommens elektriker og VVS-firma bedes benyttet. Andre håndværkere kan lave fejl i vores anlæg, som du som ejere kommer til at hæfte for. Bestyrelsen har brugt en del tid på at udskifte tvivlsomme håndværkere med disse nye, der særligt er udvalgte pga. deres kvalitet. Prisen har vi naturligvis også taget hensyn til, da vi også selv skal betale for deres arbejde i vores egne lejligheder.


Vaskeriet ejes og drives af Pay-Per-Wash. Mange nye ejere modtager en særlig nøglebrik til vaskeriet fra den tidligere ejer. Hvis du ikke har modtaget en sådan, kan du skrive til bestyrelsen@landlystgaarden.dk og få udleveret en ny. En ny vaskeribrik er pt. gratis. Er der driftstop på maskinerne, spørgsmål til betaling, eller andre spørgmål udover selve udleveringen af brikken, er det Pay-Per-Wash man skal kontakte direkte. Se kontaktoplysninger under fanen "Håndværkere".


Vi har fælles udvendig vinduespolering. Da vinduespartierne ikke åbner og dermed ikke kan pudses udvendigt, og det er dyrt for den enkelte at bestille egen vinduespudser, har vi fælles vinduespolering fire gange årligt der betales over fællesudgifterne. Undtaget fra ordningen er vinduerne bag den franske altan/altanerne samt indvendig polering. Pudserfirmaet behøver ikke adgang til lejlighederne, da det tages med et rentvandsanlæg fra jorden. Såfremt man ønsker at tilkøbe indvendig polering for egen regning kan vinduespudserfirmaet. Se kontaktoplysninger under fanen "Håndværkere".

_____


Spørge de øvrige beboere til råds: Benyt Facebook-gruppen EF Landlystgården som uformel kommunikation beboerne imellem: https://www.facebook.com/groups/538859166639159/


Bemærk: Selvom bestyrelsen er aktiv i denne Facebook-gruppe er den ment som en uformel kommunikation alle imellem. Egentlige forslag, spørgsmål og problemstillinger til bestyrelsen skal sendes på mail.

_____


Med venlig hilsen
Bestyrelsen
E/F Landlystgården