Referat af bestyrelsesmøde den 5/12-2016
Referat af bestyrelsesmøde den 5/12-2016
Deltagere: Lars (LHJ), Inger og Lotte


1. Vaskeri: Det nye vaskeri kører. Pt. er det kun vaskemaskiner, der kan reserveres. Det er nu besluttet at tørretumbleren også skal kunne reserveres. Der er 1 brik pr. lejlighed. Ønskes flere/eller forsvinder brik, kan ny købes for 120 kr. hos viceværten.

2. Hjemmeside: Hjemmesiden har drillet i forbindelse med oprettelse af nye brugere. Ny administrator er Lars (LHJ)

3. Skraldeforhold: Godkendelse fra kommunen på at rykke alle skraldestativer i gården ind i et samlet skraldeskur. Er i gang med at indhente tilbud på etablering af skuret.

4. Bom: Der er en del, som IKKE respekterer, at man IKKE må kører ind og parkere i gården. Desværre kan bommen ikke holde biler ude, da man så bare skruer bommen af. Vi har i bestyrelsen drøftet, om vi evt. skal sætte en port op. Dette vil nok komme på som punkt til næste GF.

5. Næste GF: Indtil videre har vi fastsat den 3/ 4-17. Men det er tvivlsomt, om administrator kan nå at få regnskab 2016 færdiggjort.

6. Vicevært: Tilbud modtaget. LHJ har opgaven.

7. Beholder til elektriske apparater i gården: Beholder fyldes op – MED top på med flasker, syltetøjsglas osv. Beboere benytter desværre ikke beholder ved Skyttegårdsvej. Yderligere har man set beboere fra den anden side af Landlystvej kommer over med poser med flasker, som de stiller ved siden af beholderen (da den jo er fyldt op til top) Når nyt skraldeskur er etableret, sættes ALLE beholdere derind.

8. Nøgler: Der er styr på GH-nøgler og Bom-nøgler.

9. Infoskrivelse: LHJ opdaterer med vaskeri-oplysninger. Dernæst skal den udgives til alle beboere
[Tilføjet af Administrator]

Du skal være logget på for at kunne skrive kommentarer - Log på, eller hvis du ikke er medlem klik her for at tilmelde
Velkommen
Brugernavn:

Kodeord:


Husk mig

[ ]
[ ]
Alle oplysninger på dette site er givet efter bedste intensioner, derfor kan og vil vi ikke kunne stilles til ansvar for fejlagtige oplysninger. Alle fejl som opdages og indrapporteres rettes så hurtigt som muligt. Mvh Webadm.